CHRISTMAS INSPIRATION: Nagerecht

 

15 MINUTEN TIRAMISU.

15 MINUTEN TIRAMISU.

Vandaag laat ik je een paar nagerechten zien die ik in het verleden heb gemaakt. We beginnen met een hele simpele en snelle. Dat willen we natuurlijk graag. Het is een heerlijk nagerecht en als je het dan serveert in een glas is het zeker heel feestelijk. Het recept vind je hier

CHOCOLADEFUDGE.

CHOCOLADEFUDGE.

Het tweede nagerecht is van Yvette van Boven en is echt goddelijk. Ik serveerde het in kleine weckpotjes voor een extra feestelijk effect. Het recept vind je hier

NUTELLA CREPE CAKE.

NUTELLA CREPE CAKE.

Wie houdt er nu niet van Nutella? Zeker een succesnummer deze kleine pannenkoekjes. Ik bak gewoon grote pannenkoeken en met een steekvormpje maak ik dan kleine rondjes. Dit is leuk als je een kerstdiner met kinderen organiseert. Het recept vind je hier

KOFFIEGRANITA MET SLAGROOM.

KOFFIEGRANITA MET SLAGROOM.

Dit nagerecht is er echt eentje voor koffieliefhebbers. Makkelijk en heerlijk. Het heeft verder niet veel nodig. Leuk in een glas serveren en genieten maar. Het recept vind je hier

Frozen bessenyoghurt

FROZEN BESSENYOGHURT

En dan als laatste, deze gezonde variant. Ook weer heel simpel en heerlijk. Serveer je nagerecht in een mooi glas, kommetje of wat je voorhanden hebt en het ziet er meteen feestelijk uit. Het recept vind je hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.