CHRISTMAS COOKING: Knakworst Kerstkrans

Dit wilde ik graag zelf een keer proberen. Het is leuk om met je kids te maken en ziet er zeker kerstwaardig uit. De smaak is prima, een knakworstje in bladerdeeg. En dat is nooit verkeerd. Mocht ik het nog een keer maken, strooi ik er wat maanzaad over. Dat lijkt me wel wat. Eet smakelijk.

Ingredienten
1 blikje mini knakworstjes, 25 stuks
5 plakken bladerdeeg
1 eigeel

Bereiding
Laat het bladerdeeg ontdooien en de knakworstjes uitlekken. Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de plajes bladerdeeg in reepjes van 1 cm. Role de worstjes in de reepjes bladerdeeg en laat hierbij een kort reepje bladerdeeg over. Leg de worstjes op een bakplaat met bakpapier. Elk worstje moet op het uitstekende reepje van het vorige worstje liggen. Bestrijk de krans met eigeel. Zet de krans in de oven en bak in 20 minuten gaar en goudbruin.

Geef een reactie