CHOCOLADETAARTJE MET FRAMBOOS

Bakken van een taart is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze chocoladetaartjes met framboos. De combinatie van chocolade en framboos is onweerstaanbaar. De hoeveelheden zijn voor 2 taartjes, ga er zelf maar eens mee aan de slag.

Print

CHOCOLADETAARTJES MET FRAMBOOS

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 50 ml slagroom
  • 50 gram chocolade extra puur in stukken
  • 2 plakjes roomboterbladerdeeg ontdooid
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel witte basterdsuiker
  • 2 eetlepels frambozenjam
  • 1/2 bakje frambozen

Bereiding

  1. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Neem van het vuur, voeg de chocolade toe en laat al roerend smelten. Laat de chocoladeroom in de pan afkoelen en 1 uur op kamertemperatuur opstijven. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed te taartvormpjes met het bladerdeeg en prik er gaatjes in met een vork. Meng de cacaopoeder met de suiker en bestrooi het bladerdeeg hiermee. Bak de taartbodempjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk elk taartbodempje met 1 eetlepel jam en verdeel de chocoladeroom erover. Garneer met frambozen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.