Home Hoofdgerecht Chaumes-fondue met rozemarijn

Chaumes-fondue met rozemarijn

by simkktnl
Kaasfondue hoort bij de winter, dat kan dus nog wel deze week. Mocht je niet veel tijd hebben is dit een leuk alternatief. Zo uit de oven op je bord, lekker met wat stukjes stevig stokbrood.
Ingredienten
1 Chaumes-kaasje
3 takjes rozemarijn
Stevig Frans stokbrood
Groene salade
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd het kaasje op meerdere plekken in en vul de inkepingen met rozemarijn. Zet het kaasje met houten bakje en al in de oven , en bak het bubbelend heet en goudbruin in ca. 10 minuten. Serveer met een groene salade met pittig mosterddressing. Dip stukjes stevig stokbrood.

You may also like

3 comments

Mirjam leslie-pringle 14 maart, 2013 - 10:44

Wat een goed ideetje! lekker!

Reply
Marloes 17 maart, 2013 - 00:02

Is dat 1 bakje Chaumes per persoon?

Reply
Sim kookt 17 maart, 2013 - 10:33

Als 4-uurtje is 1 bakje genoeg, als avondeten zou ik 1 bakje per persoon doen. Echt heerlijk!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.