BIRTHDAY WEEKEND: Snapshots

by simkktnl

IMG_0678Jarig zijn in de zomervakantie betekent vaak geen feestje. Iedereen is weg en waarschijnlijk jij ook. Maar dit jaar doen Sil & Sim het anders. Wij vieren het. Zij wordt 9 en ik eeuwig 38. Ik neem je even mee naar de vrijdag, zaterdag en ons feestje.IMG_0623Vrijdag een extra dag vrij, dus dan maken we er meteen een feestje van. Zalm, kruiden, citroen, een half uurtje in de koelkast en je hebt een feestje op je bord. Echt heerlijk, het origenele recept vind je hier. Maar ik was eigenlijk best een beetje moe. Iets met de late WK voetbalwedstrijd van woensdag?IMG_0632De wekker ging heel vroeg af donderdag. Overdag was het warm op kantoor. Dus vanavond een koude douche, alle ramen open, Netflix aan en even niks. Zodra het donker werd, ogen dicht en slapen.IMG_0642IMG_0646Serieus? ik moet en zal heel veel doen op mijn vrije dag. Morgen een toren van muffins en een traktatie van pannenkoeken met aardbeien. lekkere hapjes, cadeautjes en ik wil nog meer doen vandaag.DSC_3987Die horen erbij, kaarsen, slingers en een taart. DSC_4040En ik maak mijn eerste sangria, heerlijk. Eigenlijk een fluitje van een cent. Het recept volgt nog.DSC_4122De hamsters kunnen weg. Dus het wordt tijd voor iets anders. Ik spuit de takken wit. Die zijn zo droog met dit weer.IMG_0655Spontane actie, wijntje, stokbrood, Franse kaas en goed gezelschap. Meer heb je niet nodig op een vrijdagavond.ZIMG_0659Zaterdag moest ik vroeg op naar de kapper. En natuurlijk moest ik tanken. Dat stel ik graag uit, enorme hekel aan. Waarom? geen idee.

DSC_4170Vervolgens snel de laatste puntjes op de i gezet, nu maar hopen dat ze het lekker vinden. Pannenkoek-rolletjes met aardbeien en mascarpone. Het recept volgt nog. IMG_0666 IMG_0663Het feestje was top.IMG_0672Met veel, heel veel cadeaus. Ik ben zo verschrikkelijk verwend.IMG_0675En lieve berichtjes. Onbetaalbaar12 juli 2014Dank je wel allemaal voor het leuke feestje. Volgend jaar weer?

You may also like

1 comment

HAPPY BIRTHDAY | SimKookt 14 juli, 2014 - 06:02

[…] feestje? Veel cadeautjes gekregen? Plezier gehad? Ja, ja en ja. Het was te leuk, snapshots vind je hier. Deze traktatie maakte ik speciaal voor mijn nichtje. Een serieuze zoetekauw en een liefhebber van […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.