ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS

ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS


Heerlijk is deze salade van aspergelinten met Parmezaanse kaas. De dressing is werkelijk zalig en past precies bij de voorjaarsalade. Simpel, lekker en gezond. Eet smakelijk!

ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS
ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS
ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS
ASPERGE LINTEN MET PARMEZAANSE KAAS
Print

ASPERGELINTEN MET PARMEZAANSE KAAS

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 2 bosjes asperges
  • 100 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 3 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels warm water
  • 60 ml olijfolie
  • zout en peper

Bereiding

  1. Schaaf met een dunschiller de asperges in lange, dunne linten en doe ze in een grote schaal. Mix in een kommetje de kaas, citroensap, water en olijfolie. Doe de dressing bij de asperge-linten en hussel ze goed door elkaar zodat alle linten bedekt zijn met de dressing. Indien nodig voeg wat peper en zout toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.