Ask me Anything

Iets meer dan anderhalf jaar geleden ontstond het idee. Een plekje op internet waar ik kook, fotografeer en de resultaten deel. Verrast door de leuke reacties,  de mensen die ik ontmoet en vooral alles wat ik leer op kookgebied. Heel leuk om te zien dat jullie het leuk vinden. Dank je wel!




Het wordt tijd voor een vraag aan jullie:
Wat zou je willen zien? Mislukte recepten? Misschien wel meer over de persoon achter de blog, meer verhalen? Kortom: Ask me Anything! 

7 Comments Ask me Anything

  1. Nelleke Hobby

    Leuk idee.
    Ik zou je willen vragen maak je ook wel soep zonder bouillonblokjes.
    Er zit n. smaakversterkers in die echt niet zo gezond zijn en veel zout. Zelf vind ik het altijd lastig.
    Gebruik soms Mix voor Italiaanse tomatensoep van Verstegen maar die is bijna nergens te koop.
    Of de soepkruiden van Verstegen (wordt alleen verkocht bij een slager)
    Groetjes,
    Nelleke

    Reply
  2. Sim kookt

    Soep zonder bouillonblokjes vind ik ook nog lastig. Is het omdat wij zo aan de zoute smaak gewend zijn geraakt?
    De eerste keer een pure groente bouillon maken was voor mij dan ook een teleurstelling. Alle kruiden en smaakmakers toegevoegd. Het eindresultaat was een flauw brouwsel.
    Dus Ja, ik gebruik wel een bouillonblokje (biologisch) maar toch. Ik denk dat onze smaak aan zout gewend is en het echt wennen is aan minder.

    Reply
  3. zeeuws knoopje

    Sim, voor mij is je blog prima. Mooie foto’s, beperkte tekst. Wat mij betreft geen veranderingen, maar vooral doorgaan! Ik reageer niet vaak, maar lees je blog altijd!

    Reply
  4. Anonymous

    Ik lees je blog eigenlijk altijd, maar reageer nooit. Het is heel duidelijk en ik vind de persoonlijk noot onderaan of het lekker is of niet, of wat je de volgende keer anders zou doen altijd interessant. Verder vind ik het altijd leuk om wat meer over de blogger zelf te weten te komen.

    Reply

Geef een reactie