Ask me Anything

by simkktnl

Iets meer dan anderhalf jaar geleden ontstond het idee. Een plekje op internet waar ik kook, fotografeer en de resultaten deel. Verrast door de leuke reacties,  de mensen die ik ontmoet en vooral alles wat ik leer op kookgebied. Heel leuk om te zien dat jullie het leuk vinden. Dank je wel!
Het wordt tijd voor een vraag aan jullie:
Wat zou je willen zien? Mislukte recepten? Misschien wel meer over de persoon achter de blog, meer verhalen? Kortom: Ask me Anything! 

You may also like

7 comments

Nelleke Hobby 6 november, 2013 - 21:06

Leuk idee.
Ik zou je willen vragen maak je ook wel soep zonder bouillonblokjes.
Er zit n. smaakversterkers in die echt niet zo gezond zijn en veel zout. Zelf vind ik het altijd lastig.
Gebruik soms Mix voor Italiaanse tomatensoep van Verstegen maar die is bijna nergens te koop.
Of de soepkruiden van Verstegen (wordt alleen verkocht bij een slager)
Groetjes,
Nelleke

Reply
zeeuws knoopje 7 november, 2013 - 10:59

Nelleke, als ik kippensoepmaak gebruik ik een eetlepel kipkruiden (gematigd zout) van Verstegen. Werkt goed!

Reply
Sim kookt 6 november, 2013 - 22:15

Soep zonder bouillonblokjes vind ik ook nog lastig. Is het omdat wij zo aan de zoute smaak gewend zijn geraakt?
De eerste keer een pure groente bouillon maken was voor mij dan ook een teleurstelling. Alle kruiden en smaakmakers toegevoegd. Het eindresultaat was een flauw brouwsel.
Dus Ja, ik gebruik wel een bouillonblokje (biologisch) maar toch. Ik denk dat onze smaak aan zout gewend is en het echt wennen is aan minder.

Reply
Anonymous 6 november, 2013 - 22:36

@ Nellelke en Sim. Ik lees veel receptenblogjes en http://www.onzefransekeuken.nl heeft een heerlijk recept voor groentensoep (soupe au pistou) dat zonder bouillonblokjes klaargemaakt kan worden. De pistou (met parmezaan) maakt het lekker.
Herma

Reply
Sim kookt 6 november, 2013 - 22:47

Heerlijk, ik ga het zeker een keer proberen! Thanks

Reply
zeeuws knoopje 7 november, 2013 - 11:00

Sim, voor mij is je blog prima. Mooie foto’s, beperkte tekst. Wat mij betreft geen veranderingen, maar vooral doorgaan! Ik reageer niet vaak, maar lees je blog altijd!

Reply
Anonymous 7 november, 2013 - 12:01

Ik lees je blog eigenlijk altijd, maar reageer nooit. Het is heel duidelijk en ik vind de persoonlijk noot onderaan of het lekker is of niet, of wat je de volgende keer anders zou doen altijd interessant. Verder vind ik het altijd leuk om wat meer over de blogger zelf te weten te komen.

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.