Arretjescake van Loraine Pascal

Waarom zou je dit doen? Maltesers met digestive-koekjes samen smelten tot iets nieuws. Ik vind maltesers zo al lekker. Het fijne is dat het niet kan mislukken. Je giet alles bij elkaar in een vorm en laten rusten. Makkelijker wordt het niet, wel lekker.

Ingrediënten
125 gram boter
400 gram pure of melkchocolade, in stukjes gehakt
2 scheutjes golden syrup of schenkstroop 
250 gram digestive-koekjes, in stukjes
135 gram Maltesers

Bereiding
Bekleed een vorm van 20 x 20 cm met bakpapier. Smelt de boter in een grote pan op laag vuur. Voeg de chocolade en stroop toe en laat het mengsel al roerend in enkele minuten smelten. Neem de pan van het vuur en roer de koekjes en de Maltesers erdoor. Schep het mengsel in de vorm en strijk de bovenkan zo glad mogelijk met de achterkant van een lepel. Laat de cake in een paar uur in de koelkast opstijven. Neem hem voor het serveren uit de vorm en snijd hem in 16 gelijke vierkantjes.

2 Comments Arretjescake van Loraine Pascal

Geef een reactie