Apple Rose Cake

by simkktnl
Het eindresultaat zag er geweldig uit. Het smaakte daarnaast ook nog naar meer. Alleen wat een gepriegel, niks voor mij dus. In eerste instantie wilde ik een grote taart maken. Na een paar roosjes heb ik snel mijn plan gewijzigd en 2 kleine appel-roos-taartjes gemaakt, met een verbluffend resultaat. Het recept komt van What liberty ate.

Ingredienten
Bladerdeeg
6 appels
Honing, aangelengd met een beetje water
Poedersuiker

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi het bladerdeeg en bedek een bakvorm met het deeg. Schil de appels met een aardappelschilmesje in dunne reepjes. Vorm kleine roosjes van de appelschilletjes en besprenkel deze met de aangelengde honing. Bak de taart 30 minuten gaar en bestrooi met poedersuiker. 

You may also like

8 comments

Caroline Brouwer 17 maart, 2013 - 10:26

Wauw, het ziet er echt schitterend uit! Maar ik houd ook niet van dat gepriegel. Gelukkig voor je smaakte het ook nog eens lekker!

Reply
Danielle Schluter 17 maart, 2013 - 10:48

Lijkt me erg lekker! En het ziet er prachtig uit! Doe jij met deze foto ook mee met de Nikon fotowedstrijd? Die bovenste foto zag ik daar namelijk voorbij komen šŸ™‚

Reply
Iris 17 maart, 2013 - 11:13

Wat een mooi taartje!

Reply
Arja van Garderen 17 maart, 2013 - 12:50

Wauw!! Dat ziet er goed en heerlijk uit ā™„

Reply
Marlyssa 17 maart, 2013 - 15:27

Geweldig taartje is dit zeg! Je hebt er een feestje van gemaakt:)

Reply
Stella Laopodi 18 maart, 2013 - 11:31

Wat leuk! Zo ziet het er heel speciaal uit šŸ™‚

Reply
Lyanne 18 maart, 2013 - 13:22

Wauw wat ontzettend mooi gemaakt! Dat lijkt me nog heel moeilijk om te maken!

Reply
marleen 21 maart, 2013 - 21:37

Dat je het gepriegel vindt, zie je er niet vanaf. Eerder dat het met engelengeduld is gemaakt. Prachtig, chapeau! Dit ga ik onthouden.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.