AH VERSPAKKET: Indiase curry madras

Een hectische periode achter de rug en nog steeds heb ik weinig tijd voor de blog.  In de supermarkt snel even wat halen en in elkaar zetten, dat was het afgelopen maanden. Maar ja, ik wil wel af en toe iets lekkers maken. Snel een verspakket van de AH gekocht en koken maar. Nu heb ik wel eens eerder iets gemaakt met de verspakketten van de Albert Hein en niet geheel zonder succes. Zo simpel, je hoeft niet veel extra ingrediënten te kopen en je kunt aan de slag. Daarnaast geeft het mij het gevoel dat ik een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet, zonder dat ik heel veel tijd en energie erin steek. Het is geen echt recept, maar heerlijk was het zeker. Natuurlijk, er komen zeker weer nieuwe recepten, instagram snapshots en nieuwe uitdagingen voor een Happy Healthy Life. Want koken, bloggen en fotograferen blijf ik heerlijk vinden. Tot snel!

Ingrediënten
Pakket bevat
1 kleine bloemkool
2 tomaten
1 rode ui
1 limoen
1 rode paprika
1 rode peper
Pakje kososmelk
Zakje Madras-currypasta
Zelf kopen
300 gram kipfilet (in blokjes snijden)
300 gram rijst
2 eetlepels zonnebloemolie

Bereiding
Maak de groente schoon. Pel en snipper de ui, snij de paprika en tomaten in grove stukken en snij de bloemlool in kleine roosjes. Halveer de peper, hak de peper fijn, pers de limoen. Kook de rijst volges de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de kopfilet rondom bruin. voeg de uit toe en bak 2 minuten mee op middelhoog vuur. Voeg de groente en naar smaak rode peper toe en roerbak het geheel 4 minuten op hoog vuur. Voeg de madras-currypasta toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat het gerecht afgedekt op een laag vuur in 10 minuten gaar worden. voeg naar smaak het limoensap toe. Server met de rijst.

Geef een reactie