After Eight ijs

by simkktnl
Waar ik dit recept gevonden had, kan ik me niet meer herinneren. Maar ik ben gek op de combinatie van mint en chocolade. Ik moet zeggen het was heerlijk. Het is een leuk nagerecht, weer eens wat anders dan vanille roomijs
Ingredienten
25 gram suiker
1/8 liter water
150 gram After Eight
3 eidooiers
1/8 liter slagroom
 
Bereiding
Breng het water met de suiker aan de kook en laat 3 minuten op een matig vuur koken. In een mengkom gieten, de After Eight toevoegen en roeren tot de chocolade gesmolten is. Voeg de eidooiers toe en meng goed. Af laten koelen tot kamertemperatuur, de room erbij gieten en weer goed mengen. In ijsmachine laten draaien.
 

You may also like

2 comments

Martine 29 oktober, 2012 - 21:07

Het zou wel eens kunnen dat je dit recept bij mij gevonden hebt. http://duizenden1dag.blogspot.nl/2012/05/after-eight-roomijs.html
Ik vind het zelf ook erg lekker.

Reply
Sim kookt 29 oktober, 2012 - 21:53

Denk dat je gelijk hebt, ik vind het heerlijk. Dank je wel voor het recept!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.