After Eight ijs

Waar ik dit recept gevonden had, kan ik me niet meer herinneren. Maar ik ben gek op de combinatie van mint en chocolade. Ik moet zeggen het was heerlijk. Het is een leuk nagerecht, weer eens wat anders dan vanille roomijs
Ingredienten
25 gram suiker
1/8 liter water
150 gram After Eight
3 eidooiers
1/8 liter slagroom
 
Bereiding
Breng het water met de suiker aan de kook en laat 3 minuten op een matig vuur koken. In een mengkom gieten, de After Eight toevoegen en roeren tot de chocolade gesmolten is. Voeg de eidooiers toe en meng goed. Af laten koelen tot kamertemperatuur, de room erbij gieten en weer goed mengen. In ijsmachine laten draaien.
 

2 Comments After Eight ijs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.